Fejlesztéssel zárta az óévet a szigetvári kórház - Szigetvári Kórház

Fejlesztéssel zárta az óévet a szigetvári kórház

2016. január 2. 11:10 K. E. (Dunántúli Napló)
A tavaly milliárdos megújuláson átesett kórház legutóbbi, mintegy 225 milliós beruházásának legfontosabb eleme a központi sterilizáló teljes felújítása, valamint az intézmény három évtizede működő központi villamosellátó berendezésének üzembiztossá tétele volt.

A kistérségi ellátási körzetű egészségügyi intézmény tájékoztatása szerint a fejlesztés keretében új eszközöket is beszereztek: a sebészeti eljárásokban nélkülözhetetlen laparoszkópok, műtéti műszerek sterilizálására szolgáló gázsterilizátor, valamint új gőzfejlesztők megvásárlása is lehetővé vált, illetve újszülöttek objektív hallásvizsgálatát lehetővé tevő készülékekkel és informatikai eszközökkel is gyarapodtak.

Megújult az élelmezési részleg tetőszigetelése, a sebészeti, a traumatológiai és a szülészet-nőgyógyászati osztályok új burkolatot és bútorokat kaptak.

A modernizációnak köszönhetően nőtt a kórház működésének üzembiztonsága, az új beszerzések minden esetben a gyógyító- munka színvonalának növelését, a betegek és a dolgozók jobb körülményeit szolgálták.

Search

+
Skip to content