Több mint 2 milliárd forintnyi támogatáshoz jut a szigetvári városi kórház - Szigetvári Kórház

Több mint 2 milliárd forintnyi támogatáshoz jut a szigetvári városi kórház

2013. december 19. 19:56 – bama.hu

A jó hírt Tiffán Zsolt, a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő jelentette be az egészségügyi intézményben tartott fórumon.

A kórház által készített sikeres pályázattal elért forrásnak köszönhetően jövőre jelentős beruházás indulhat az egészségügyi intézményben. Pályázatában a szigetvári kórház az egészségügyi infrastruktúra fejlesztését tûzte ki céljául. A beruházás elsődlegesen a járó- és fekvőbeteg szakellátó hálózatok fejlesztését, ezen belül is a sürgősségi betegellátás kialakítását foglalja magába, de tartalmazza az ápolási és pszichiátriai osztály átalakítását, felújítását, az informatikai rendszer korszerûsítését is.

A projekt kiemelt eleme, hogy lényegében egy teljesen új sürgősségi betegellátó osztályt alakítanak ki, ami az eddigiekhez képest óriási előrelépést jelent Szigetvár és körzetének betegellátásában. Az új és a megújuló osztályok kialakítása mellett ugyancsak nagyon fontos előrelépést hoz az intézmény működésében, hogy korszerű berendezésekkel gyarapodik a kórház orvos-eszközállománya.

Search

+
Skip to content